Fri frakt ved ordre over kr. 1999,- (gjelder ikke kraftfôr) / Rask levering

Samshield Premium Alcantara / Leather Black, silver chrome detaljer, med liner inkludert

  • 5 598,-

Bestillingsvare: 4-5 uker leveringstid! MATERIALER FOR OPTIMAL SIKKERHETDet ytre skallet i hjelmen er laget av polykarbonat, som er et materiale bruke


På lager.
Del
Artikkelnummer: 80000 (DRESS) black leather

Bestillingsvare: 4-5 uker leveringstid!


 


MATERIALER FOR OPTIMAL SIKKERHET


Det ytre skallet i hjelmen er laget av polykarbonat, som er et materiale brukes blant annet til motorsykkel hjelmer i toppklasse. De indre skallet er laget av polystyren med variabel tetthet som gir bedre spredning av energien som produseres ved slag/støt.


 


STABILITET


Formen på memory lineren sikrer en konstant tykkelse over års bruk og hindrer at hjelmen tipper dersom du blir utsatt for ett fall.


 


KRAFTIG VENTILASJON


Hjelmen er utstyrt med ventil i fronten for luftinntak. samt ventiler bak.. Frisk luft er kanalisert fra frontinngangen til bakventilatorene noe som genererer en sterk intern luftstrøm. Dette gir Samshield hjelmene eksepsjonell ventilasjon.


 


PERFEKT STØRRELSESJUSTERING


En grundig studie bidro til å designe et indre skall med enestående komfort. Tre skallstørrelser er tilgjengelig: S, M, L. Hvert skall kan huse 4 til 5 linere av forskjellige størrelser for å få en perfekt tilpasning til rytterens hode. Innleggene klipses inn i hjelmen og kan enkelt tas ut for vask.


 


Samshield tilbyr i tillegg en service:


Bytte av mellomlaget i hjelmen. Faller du av og slår hjelmen hardt i bakken vil en del av kraften i slaget absorberes ved at mellomlaget i hjelmen ødelegges. Dette gjør hjelmen mindre egnet til å beskytte mot slag ved neste fall. Samshield tilbyr å skifte ut mellomlaget på skadde hjelmer så lenge ytterskallen er hel og uten sprekk. Bytte av mellomskallen koster 600kr + frakt tur/retur.


 


 


Linere er ikke inkludert! Må kjøpes i tillegg!


 


 


Størrelsesguide:


Åpen eller lukket type.


Skall størrelse S = Liner størrelse 52-56 (S)


Skall størrelse M = Liner størrelse 55-58 (M)Skall størrelse L = Liner størrelse 57-61 (L)


 


Denne versjonen er regular strap. Kontakt oss om du ønsker å bestille med dressage strap. 


 


Samshield hjelmene oppfyller de strengeste sikkerhetskravene og alle våre hjelmer er VG1 godkjent!!


 


OBS! Hjelmer byttes dessverre ikke pga sikkerhet. Vi må kunne garantere at hjelmen ikke har vært i bakken, og tar derfor ikke hjelmer i retur.