Fri frakt ved ordre over kr. 1999,- (gjelder ikke kraftfôr) / Rask levering

Kentucky Sheepskin Air Tendon FULL

  • 1 199,-

Kentucky senebeskyttere med saueskin gir hesten den maksimal beskyttelse samtidig som de hindre gnagsår på sensitiv hud.Senebeskytterne er ekstremt lette, men e


På lager.
Del
Artikkelnummer: 1467

Kentucky senebeskyttere med saueskin gir hesten den maksimal beskyttelse samtidig som de hindre gnagsår på sensitiv hud.

Senebeskytterne er ekstremt lette, men et sterk TPU skall for å beskytte mot støt og slag. Rundt senene og kodene er de forsterket med d3o støtdempende molekyler for maksimal beskyttelse.

Laboratorietester har vist at beleggene absorbere mer enn 50% bedre enn noen andre belegg på markedet, med evnen til å dispergere et hardt slag ekvivalent med det som faktisk vil knekke et menneskeben. Festes med 2 stk. justerbare elastiske remmer med «quick-release» funksjon.

Beleggene har i området rundt senen intelligente ventilasjonshull for å hindre hestebein og sener over-oppvarming. Saueskinn fôret er også pustende og gir god demping mot huden.

Om d3o
D3o er en patentert teknologi som kombinerer forbedret kjemi, engineering og design for å gi den beste støtdemping og støtbeskyttelse. D3o er mykt for å gi maksimal fleksibilitet under normale forhold, men blir hardt ved slag for å absorbere energi og gi beskyttelse. Etter slag blir d3o umiddelbar myk til sin fleksible tilstand.

Leveres i svart og brun str. full