Fri frakt ved ordre over kr. 1999,- (gjelder ikke kraftfôr) / Rask levering

Spillers Cool Mix

  • 550,-

Noen hester og ponnier blir heite og uforutsigbare når de fôres med kraftfôr med høyt innhold av kornprodukter. Kornflak inneholder stivelse, som fordøyes relat

På lager.
Del
Tilgjengelighet: 3
Artikkelnummer: 700

Noen hester og ponnier blir heite og uforutsigbare når de fôres med kraftfôr med høyt innhold av kornprodukter. Kornflak inneholder stivelse, som fordøyes relativt hurtig av hesten og frigjør «eksplosiv energi». Det er denne typen energi som gjør mange hester og ponnier hissige og «heite».


For å redusere risikoen for adferdsproblemer anbefales det at man reduserer innholdet av stivelse fra korn i hestens diett. SPILLERS Cool Mix™  består av kontrollerte stivelsesinnhold og rikt innhold av fiber for å redusere faren for at hesten blir for heit. Vi hjelper deg å holde hesten rolig og kontrollerbar!


SPILLERS Cool Mix™ har fått et meget godt rykte for å holde det produktet lover og fortsetter å være det markedsledende produktet i denne gruppen.  • Ideel for hester og ponnier med lavt energibehov.

  • Nå tilsatt ekstra magnesium, kjent for sin beroligende effekt.

  • Kontrollert innhold av stivelse fra korn kombinert med ekstra sojaolje sørger for at din hest er i fint hold og gir blank pels!

  • Inneholder NovaMin-S®, en unik formel av vitaminer, mineraler og antioksidanter for helse som synes!