Fri frakt ved ordre over kr. 1999,- (gjelder ikke kraftfôr) / Rask levering

Sole Paint fra Red Horse

  • 329,-

Sole Paint har en noe klebrig konsistens som ligner på HoneyHeel men er tynn nok til å bli penslet på undersiden av hoven og på strålen. På grunn av s

På lager.
Del
Tilgjengelighet: 1
Artikkelnummer: 1221
Sole Paint har en noe klebrig konsistens som ligner på HoneyHeel men er tynn nok til å bli penslet på undersiden av hoven og på strålen. På grunn av sin tynne kosistens har den høy konsentrasjon av sinksulfat , Honning, Sinkoksid, Eukalyptus og Kokosolje som gjør den effektiv mot sur stråle og vond lukt. Sole Paint inneholder kun naturlige ingredienser, fri for skadelige stoffer.


 


Har du hest som står oppstallet på boks med sur stråle anbefales Sole Paint. Sole Paint sitter lenger enn Sole Cleanse er derfor et bedre alternativ når hesten din er plaget med sur stråle. For dype sprekker i midtstrålefuren anbefales Hoof-Stuff og for mindre dype sprekker Artimud. Du kan deretter smøre på Sole Paint. For hester som står på utegang eller beite er Field Paste et bedre alternativ.


 Sole Paint består av:


Grønn fransk leire – en antibakteriell leire som gir produktet den perfekte konsistensen.


Bio-aktiv honning – for antibakteriell, sopphemmende og antiseptiske egenskaper i tillegg til at det gjør produktet klebrig og formbart.


Sinkoksid – et kraftfult, men ufarlig antibakterielt pulver.


Eukalyptusolje – veldig effektiv med sine antibakterielle og sopphemmende egenskaper, samt at de essensielle oljene også støtter i å styrke svekket vev.


Sinksulfat – en kraftig antibakteriell ingrediens som også blir brukt i kosttilskudd.


Kokosolje – antibakteriell og pleiende, hjelper til med å lage en malingsaktig konsistens.


Alle ingrediensene i Sole Paint er der enten fordi de har en antibakteriell virkning, og/eller for å forbedre konsistensen og gi en lenger holdbarhet. Den er ikke tilsatt unødvendig fyllstoff.