Fri frakt ved ordre over kr. 1999,- (gjelder ikke kraftfôr) / Rask levering

Pakketilbud! Sweet Oil (500ml), Honeyheel (500ml) og Red Horse Super (500ml) til kun kr 870,-.

  • 1 017,-
  • 870,-

Pakketilbud! 1 stk sweet oil 500ml1 stk red zone super 500ml1 stk honeyheel 500ml Sweet Oil er en god hjelp i sommermånedene. Den gir fukti

På lager.
Del
Artikkelnummer: 843

Pakketilbud! 


1 stk sweet oil 500ml


1 stk red zone super 500ml


1 stk honeyheel 500ml


 


Sweet Oil er en god hjelp i sommermånedene. Den gir fuktighet og holder hestens hud komfortabel. Virker pleiende og lindrende på irritert og kløende hud.


Med lavendelolje, mandelolje og Saltidin virker den pleiende gjennom hele dagen. Insektene vil holde seg borte grunnet innholdet av Saltidin.


Fuktighet til huden kan bidra til at hesten ikke vil klø seg og ny pels kan derfor også vokse frem.


500ml flaska.


Ingredienser i Sweet Oil:


10% Saltidin
Mandelolje
Lavendel olje
Bog Myrtle olje


 


 


 


 


Honeyheel er Honning, Sink and Aloe Vera basert  hud- og sårsalve. Anbefales til bruk på overfladiske sår og den er svært effektiv mot mugg. Blir hesten din solbrent på mulen om sommeren? Da vil Honeyheel legge seg som en beskyttende hinne og hindre at hesten får en vond solforbrenning.


 


 Red Zone Super er en meget effektiv insektsspray som samtidig er mild mot huden slik at den er sikker og behagelig å bruke.


Med 20% Saltidin er dette produktet et supert alternativ til produkter med DEET. Langtidsvirkende og uten de uønskede følgende av DEET Saltidin er nesten luktfri, sikker i bruk og irriterer ikke.


500ml.


Red Zone Super har bevist at den er ekstremt effektiv mot mygg, knott, klegg og andre bitende insekter.