Fri frakt ved ordre over kr. 1999,- (gjelder ikke kraftfôr) / Rask levering

Hoof-Stuff 190ml fra Red Horse

  • 299,-

 Hoof-Stuff er en soppdrepende og antibakteriell "hovsparkel" for å tette igjen hull og sprekker i hestens høver. Inneholder bare naturlige ingredienser. H

Produktet er utsolgt :(
Del
Artikkelnummer: 5060424280049

 Hoof-Stuff er en soppdrepende og antibakteriell "hovsparkel" for å tette igjen hull og sprekker i hestens høver. Inneholder bare naturlige ingredienser. Hoof-Stuff er trygg og enkelt å bruke. Dens evne til å holde seg i sprekker på grunn av fiberinnholdet gjør at den sitter lenger enn andre produkter. Hoof-Stuff anbefales når hesten har white line disease, sure stråler, dype hovsprekker og mer. De aktive ingrediensene eliminerer skadelig sopp og bakterier, i tillegg til å støtte den naturlige helbredelsesprosessen og oppbyggingen av friskt vev. Hoof-Stuff brukes til dype og smale sprekker, for grunnere og bredere sprekker anbefales Artimud.


Hoof-Stuff inneholder de følgende ingredienser:

Upasteurisert honning – honning har antibakterielle, sopphemmende og antiseptiske egenskaper og gjør produktet klebrig og formbart.

Sinkoksid – for antibakterielle egenskaper og for å støtte opp hovens helingsprosess.

Naturlig fiber – For å holde de andre bestanddelene på plass i sprekken (der man ønsker) og for å gi et "gunstig trykk"  til innsiden av den og fremmer naturlig gjenvekst av friskt vev.