Fri frakt ved ordre over kr. 1999,- (gjelder ikke kraftfôr) / Rask levering

Artimud fra Red Horse -190ml

  • 349,-

190 mlArtimud er en leirebasert antibakteriell "hoof putty". Den virker effektivt mot sopp og patogene bakterier i hoven. Eksempler er sur stråle og w

På lager.
Del
Tilgjengelighet: 1
Artikkelnummer: 5060424280032

190 ml

Artimud er en leirebasert antibakteriell "hoof putty". Den virker effektivt mot sopp og patogene bakterier i hoven. Eksempler er sur stråle og white line disease.


Studier viste at selv om Hoof-Stuff var strålende i dypere sprekker og hull i hoven, så var det ikke i stand til å sitte godt i grunnere sprekker og på overflaten av hoven. Red Horse kom på ideen at det eneste som holder seg godt på de områdene av foten de prøvde å beskytte var faktisk gjørme! Så de prøvde å lage noe lignende som hadde de samme gunstige egenskaper, men uten skadelige effekter – og slik ble Artimud født.


Artimud kan du glatte ut, rulle, presse sammen, spre og forme slik det sitter godt i området det ble dyttet i. Slik at de aktive antimikrobielle og beskyttende ingrediensene kan tillate området å helbrede seg selv naturlig.


Bruk Artimud i grunnere, mer åpne hull/sprekker og Hoof-Stuff i dypere, trangere åpninger.Artimud inneholder:


Grønn fransk leire – en antibakteriell leire som gir produktet den perfekte konsistensen.


Bio-aktiv honning – for antibakterielle og sopphemmende egenskaper og det gjør produktet klebrig og formbar.


Sinkoksid – et kraftfult, men ufarlig antibakterielt pulver.


Eukalyptusolje – dette er en veldig effektiv sopphemmende substans, samt at de essensielle oljene også støtter i å styrke svekket vev.


Alle ingrediensene i Artimud er der enten fordi de har en antimikrobiell og sopphemmende virkning, eller for å forbedre konsistens og følgelig får du en lengre levetid og virkning.


Artimud inneholder ikke tea tree olje, fordi hester i noen sjeldne tilfeller kan reagere allergisk til det. I anaerobe, dvs uten oksygen, omgivelser kan tea tree olje også ha en skadelig effekt på de gode bakterier som lever der.


Det er ikke Tea Tree Olje i produktet da det i sjeldne tilfeller er hester som er er allergisk til dette.