Fri frakt ved ordre over kr. 1999,- (gjelder ikke kraftfôr) / Rask levering

AntiVirus 20 liter dunk

  • 3 379,-

AntiVirus desinfeksjonsvæske er en kraftig biocid som er sværteffektiv på bakterier, virus, mugg, sopp og sporer. Ved en kontakttid på 15-30 sekunder reduseres

Produktet er utsolgt :(
Del
Artikkelnummer: 20lAntiVirus desinfeksjonsvæske er en kraftig biocid som er svært
effektiv på bakterier, virus, mugg, sopp og sporer. Ved en kontakttid på 15-30 sekunder reduseres hele 99,9 % av uønskede mikrorgansimer som bant annet Covid-19, SARS, Ebola, Norovirus, E. coli, Salmonella, Legionella etc. etc.


Bruksområder:
Til bruk på hud og hender samt utstyr, materiale, møbler, overflater som metall, plast, glass, stein/flis, tre/parkett, tekstil, etc. Til desinfeksjon og fjerning av alger i svømmebasseng. Til produkter for desinfisering av luft og aircondition.


Desinfiksjonsvæsken benytter samme teknikk som kroppens eget immunforsvar for bekjempelse av infeksjoner fra blant annet virus og bakterier. Denne teknikken, fagocytose, er en av de kraftigste og mest effektive metodene for nedbrytning av uønskede mikroorganismer som vi i dag kjenner til.


AntiVirus er produsert på helt naturlige stoffer, miljøvennlig, fri fra kjemiske substanser, PH nøytral, ikke giftig, biologisk og økologisk nedbrytbart, allergivennlig, lite lukt og har en klar vannkonsistens.


Fordeler med AntiVirus desinfeksjonsvæske:


o Totaldesinfisering
o Enkel å påføre - enkel å bruke o Rask virkning
o Skånsomt for hud og hender o Miljøvennlig


Virkestoffet er godkjent som desinfiserende middel under hovedgruppen 1 for produkttype 1-5 (Menneskelig hygiene, desinfeksjon av overflater, veterinærindustri, mat og matarealer, desinfisering av drikkevann).


Væsken anses som ferskvare og bør oppbevares mørkt og kjølig opptil 12 mnd. Bør ikke utsettes for minusgrader eller høye temperaturer. Under ugunstige forhold vil levetiden være opptil 10 døgn.


Bleker ikke, men kan gi noe skjolder som enkelt kan tørkes over med fuktig klut og vann.


 

Kan blandes med vann etter anvisning under:


Dosering:
Til bruk på hender og sterilisering av utstyr 100%
Til bruk om desinfisering av overflater, utstyr og matredskaper 50-100% Til bruk som rengjøring 20-50%


Blandingsforhold til drikkevann til mennesker: 0,2-1 % avhengig av kvalitet Blandingsforhold til drikkevann til dyr: 0,2-1 % avhengig av kvalitet (Blandingsforhold bør avklares i samsvar med fagfolk etter gjennomgått analyse)


Ingredienser: Vann, Sodium Chloride, Hypochlorous Acid, Sodium Hypoclorite.