Fri frakt ved ordre over kr. 1999,- (gjelder ikke kraftfôr) / Rask levering

ACAVALLO WAVE SENSITIVE BIT

  • 599,-
  • 479,-

Hestene digger det nye Acavallo Wave Sensitive-bittet! Her er noen av grunnene:- Innovativt bitt laget i et nylig utviklet anti-allergi plastmateriale, i s

Produktet er utsolgt :(
Del
Artikkelnummer: AC793

Hestene digger det nye Acavallo Wave Sensitive-bittet! 


Her er noen av grunnene:


- Innovativt bitt laget i et nylig utviklet anti-allergi plastmateriale, i steden for tungt og kaldt metall.
- Integrert beveglig forsterkning i stål, sørger bittet for en veldig myk, men sikker kontroll over hesten.
- Ettersom bittet og bittringene er laget i en hel del hindrer dette at bittet sklir og klyper i munnen. Samtidig hindrer det smertefulle irritasjoner i ganen (ingen nøtteknekker-effekt).
- Det nye designet, med mange små "bølger", er effektivt når man rir hester som typisk er "harde" i munnen eller om man har en hest med spesiell eller sensitiv munn. Takket være det bølge-formede designet til munndelen, lærer hesten å ikke dra i mot eller å lene seg på bittet.
Bittets "bølger", dets lette vekt og det at det er laget i en hel del, stimulerer hesten til å tygge. Dette gjør bittet jevnt og stabilt i hestens munn.
Bittet forbedrer hestens tillit til rytterens hånd, med sin stille og komfortable posisering i munnen, og hjelper hesten å finne sin egen balanse.
Et ideelt valg, spesielt når en skal skolere sterke unghester, eller korrigere/trene "vanskelige" hester. 


Passer de fleste hester grunnet utformingen sin.
Laget i Italia.


NB: Vi lagerfører i hovedsak dette produktet, ved eventuelt utsolgt størrelse eller farge, må leveringstid på 8-10 virkedager påberegnes!